Privaatsuspoliitika

Selles privaatsuspoliitikas on sätestatud, kuidas gloryittechnologies kogub, salvestab, kasutab ja kaitseb teie veebisaidi kasutamisel esitatud teavet.

Iga kord, kui sellele veebisaidile juurde pääsete või seda kasutate, nõustute järgima meie tingimusi ja vastutust välistavat avaldust ning käesolevat privaatsuseeskirju ja nõustuma meie siin kirjeldatud andmete kogumise, säilitamise, jagamise ja kasutamise poliitikaga.



CF Web Voyager, LLC on pühendunud teie privaatsuse kaitsmisele. Kui peaksime paluma teil esitada teatud teavet, mille järgi teid selle veebisaidi kasutamisel tuvastatakse, siis võite olla kindel, et seda kasutatakse ainult vastavalt käesolevale privaatsuspoliitikale.



CF Web Voyager, LLC võib seda lehte värskendades aeg-ajalt muuta. Seda lehte peaksite aeg-ajalt kontrollima, veendumaks, et olete muudatustega rahul.

Mida me võime koguda



Isikut tuvastav teave tähendab mis tahes teavet üksikisiku kohta, mille järgi seda isikut on võimalik tuvastada. See ei sisalda andmeid, mille identiteet on eemaldatud (anonüümsed andmed).

leidke Microsoft Office 2010 tootenumber

Võime teie nõusoleku kohaselt koguda järgmist isikut tuvastavat teavet, kui olete otsustanud täita meie viktoriini, tellida meie uudiskirja või e-posti sarja, registreeruda veebiseminarile, osta mõnda meie toodet (nt e-raamatud, Coaching Services), alla laadida tasuta toode, esitage kommentaar või täitke kontaktivorm.

  • nimi
  • sugu
  • e-posti aadress
  • sõnumi üksikasjad, mille saadate meie kontaktivormiga
  • kommentaaride üksikasjad, mille jätate meie veebisaidile
  • vastused, mille annate viktoriini täitmisel

Millist lisateavet me kogume?



Meie serverid tuvastavad külastajate domeeninimed ja IP-aadressid (Internetis arvutitele omistatud numbri) automaatselt ära. Selles protsessis ei avaldata teie kohta isiklikke andmeid. Meie alus nende andmete kogumiseks ja meie serverilogidesse salvestamiseks on piiratud ja seaduslik eesmärk pettuste ja süsteemidele volitamata juurdepääsu tuvastamiseks ja ennetamiseks ning meie süsteemide turvalisuse tagamiseks.

Kuidas salvestame teie isikut tuvastavat teavet

Teie e-posti teave (e-posti aadress, nimi) on salvestatud meie e-posti loendi pakkuja serverisse, mis edastab meie e-kirju, e-posti sarju või uudiskirja. Teie teabele pääsevad juurde ainult need, kes aitavad neid loendeid hallata, et tellijatele e-kirju edastada.

Kui olete viktoriini sooritanud, salvestatakse teave viktoriini vastuste ja tulemuste kohta meie serverite andmebaasi. Selle teabe tuvastab kordumatu ID-number, mis võib olla seotud teie e-posti aadressiga.

Mis tahes sõnumi või kommentaari üksikasju võidakse säilitada meie serverites. Teabe kustutamist saate taotleda allpool kirjeldatud protseduuri kohaselt.

Kasutusandmete kogumine ja töötlemine

Võime töödelda andmeid meie veebisaidi ja teenuste kasutamise kohta, mida võib kirjeldada kui „kasutusandmeid”. See ei ole isikut tuvastav teave. Kasutusandmed võivad sisaldada teie geograafilist asukohta, brauseri tüüpi ja versiooni, operatsioonisüsteemi, suunamisallikat, külastuse pikkust, lehevaatamisi ja veebisaidi navigeerimisradasid, samuti teavet külastuste ajastuse, sageduse ja mustri kohta. Kasutusandmete allikaks on Google Analytics, Facebook Pixel ja teised kolmanda osapoole teenusepakkujad, kui see meie arvates sobib. Neid kasutusandmeid võidakse töödelda veebisaidi ja teenuste kasutamise analüüsimiseks. Selle töötlemise õiguslik alus on nõusolek või meie õigustatud huvid, nimelt meie veebisaidi ja teenuste jälgimine ja täiustamine.

Mida võime kogutud teabega teha

Me ei jaga teie isikuandmeid kolmandatele isikutele, et nad saaksid ilma teie nõusolekuta oma tooteid otse turustada. Kui lahkute meie veebisaidilt ja ostate toote või teenuse, mida me propageerime, teavitab ettevõte, kellest ostate, meid nii ostust kui ka teie jaoks kindlast identifitseerivast teabest. Me ei jaga seda teavet teistega.

Võime kasutada teie esitatud teavet ja huvi, mida te meie toodete vastu väljendate, et paremini mõista teie vajadusi ja pakkuda teile paremat teenust, eelkõige järgmistel põhjustel:

  • Meie ettevõtte haldamiseks ja juhtimiseks (nt sisemine arvestuse pidamine, andmete analüüs, tõrkeotsing)
  • Ostetud toodete kohaletoimetamise tagamine
  • Tagasimaksetaotluste töötlemine
  • Võime teavet kasutada oma toodete ja teenuste täiustamiseks.
  • Teie e-posti liitumisega võime teile saata teavet, mis on seotud teie viktoriini tulemustega.
  • Teie e-posti liitumisega võime perioodiliselt saata reklaamtooteid uute toodete, eripakkumiste või muu teabe kohta, mis teie arvates võib teie sisestatud e-posti aadressi abil huvitav olla.
  • Aeg-ajalt võime teie teavet kasutada ka turu-uuringute eesmärgil teiega ühenduse võtmiseks.
  • Võime teie päringule vastamiseks või muudel asjakohastel eesmärkidel teiega e-posti teel ühendust võtta.
  • Võime kasutada teavet veebisaidi kohandamiseks vastavalt teie huvidele.

Kõik teile saadetud meilid sisaldavad neis tellimuse tühistamise linki. Saate end igal ajal eemaldada, klõpsates linki tühistamise lingil.

Turvalisus

Oleme pühendunud sellele, et teie teave oleks turvaline. Volitamata juurdepääsu või avalikustamise vältimiseks oleme võrgus kogutud teabe kaitsmiseks ja turvamiseks kehtestanud sobivad füüsilised, elektroonilised ja juhtimisprotseduurid.

Saidil on kehtivad mõistlikud turvameetmed, näiteks Secure Sockets Layer protokollid, et vältida teilt saadud teabe kadumist, väärkasutust ja muutmist, kuid me ei garanteeri oma võimet ära hoida sellist kaotust, väärkasutust või kolmandatele isikutele, mis tulenevad mis tahes sellisest kaotusest, väärkasutamisest või muutmisest.

Küpsiste kasutamine

Küpsis on väike fail, mis nõuab luba teie arvuti kõvakettale paigutamiseks. Teie brauseri seadete põhjal saab faili lisada ja küpsis aitab analüüsida veebiliiklust või annab teile teada, kui külastate konkreetset saiti. Küpsised võimaldavad veebirakendustel vastata teile kui üksikisikule. Veebirakendus saab kohandada oma toiminguid vastavalt teie vajadustele, meeldimistele ja ebameeldivustele, kogudes ja mäletades teavet teie eelistuste kohta.

kuidas asju lõikelauale kustutada

Andmete, sealhulgas kasutatavate lehtede tuvastamiseks ja jälgimiseks kasutame kolmanda osapoole liikluslehe küpsiseid. See aitab meil analüüsida andmeid veebilehtede liikluse kohta ja täiustada oma veebisaiti, et seda vastavalt klientide vajadustele kohandada. Kogutavad liiklusandmed on anonüümsed ja me kasutame seda teavet statistilise analüüsi eesmärkidel ning reklaamide esitamiseks, lähtudes kasutajate varasematest külastustest meie veebisaidil.

Üldiselt aitavad küpsised pakkuda teile paremat veebisaiti, võimaldades meil jälgida, milliseid lehti leiate kasulikuks ja milliseid mitte. Küpsis ei anna meile mingil viisil juurdepääsu teie arvutile ega teie isikuandmetele.

Võite küpsiste aktsepteerida või neist keelduda. Enamik veebibrausereid aktsepteerib küpsiseid automaatselt, kuid soovi korral saate tavaliselt oma brauseri seadeid küpsistest keeldumiseks muuta. See võib takistada teil veebisaidi täielikku kasutamist.

kuidas saan Windows 10 uue kõvaketta ära tunda

Võite tühistada oma nõusoleku meie andmete kogumiseks, jagamiseks ja isikuandmete kasutamiseks reklaamide või muude teenuste isikupärastamiseks. Võite loobuda, nagu on kirjeldatud allpool kahes järgmises jaotises. Või võite meile saata e-posti aadressil

Google Analyticsi brauseri loobumise pistikprogramm

Et pakkuda veebisaidi külastajatele võimalust takistada nende andmete kasutamist Google Analyticsi poolt, on Google välja töötanud Google Analyticsi JavaScripti (ga.js, analytics.js, dc.js) jaoks Google Analyticsi loobumisbrauseri pistikprogrammi.

Kui soovite loobuda, laadige alla ja installige oma veebibrauseri lisandmoodul. Google Analyticsi loobumise pistikprogramm on loodud ühilduma Chrome'i, Internet Explorer 11, Safari, Firefoxi ja Operaga. Toimimiseks peab loobumispistik olema teie brauseris võimalik korralikult laadida ja käivitada. Internet Exploreri jaoks peavad olema lubatud kolmanda osapoole küpsised. Lisateave loobumise ja brauseri lisandmooduli õigesti installimise kohta.

Pikselite (Clear GIfs) ja küpsiste uuesti turundamise kasutamine

Mõnikord võime teha koostööd kolmandate osapoolte teenusepakkujatega (nt Facebook, Google, Pinterest jne), et koguda teavet oma kasutajate kohta uuesti turundamise eesmärgil. Meie eesmärk on sobitada õigeid inimesi õige sõnumiga, nii et neil oleks võimalus naasta meie saidile ja seda pakutavat nautida.

Selle saavutamiseks kasutatakse uuesti sihtimise koodi, mida tavaliselt nimetatakse 'piksliteks' (tuntud ka kui 'HTML-koodilõik' või 'Kustuta GIF-id') ja 'küpsiseid' või muid sarnaseid tehnoloogiaid. Pikslikood on rakendatud meie veebisaitidel ja see toimib uuesti turundamise märgendina. Küpsis on väike fail, mis on inimeste arvutisse salvestatud, et aidata koguda ja salvestada eelistusi ja muud teavet, mida nad külastavad veebilehtedel. See võimaldab meil jälgida ja mõõta kasutaja käitumist ning sihtida asjakohaseid veebireklaame meie veebisaidi külastajatele kolmanda osapoole teenusepakkujate reklaamiplatvormidel, sealhulgas näidata meie reklaame Interneti-saitidel sarnastele vaatajaskondadele.

Ükski neist tehnoloogiatest ei võimalda meil isikut isiklikult tuvastada. See ei anna meile mingil juhul juurdepääsu teie arvutile. Teavet ei loeta isiklikuks teabeks. Selle asemel võimaldab piksel platvormil mõistliku usaldustaseme abil kindlaks teha, et arvuti või seade on sama, millega platvorm on varem suhelnud.

Neid kolmanda osapoole teenusepakkujaid saab kaasata nende reklaamide näitamiseks, mille võime oma reklaamiplatvormile paigutada, sealhulgas muudel Interneti saitidel. Kolmandate osapoolte pakkujad kasutavad küpsiseid ja piksleid reklaamide esitamiseks, lähtudes kasutajate varasematest külastustest meie veebisaidil.

Võite alati loobuda kolmanda osapoole teenusepakkujate küpsiste kasutamisest koos pikslitega, muutes oma brauseri seadeid, sätteid või külastades Network Advertising Initiative loobumisleht .

Lingid teistele veebisaitidele

Meie veebisait võib sisaldada linke teistele huvipakkuvatele veebisaitidele. Kui olete aga neid linke meie saidilt lahkumiseks kasutanud, peaksite arvestama, et meil pole selle teise veebisaidi üle mingit kontrolli. Seetõttu ei saa me olla vastutav sellise teabe kaitse ja privaatsuse eest, mida te sellistel saitidel külastades annate, ja neid privaatsusavaldusi ei reguleerita. Peaksite olema ettevaatlik ja tutvuma kõnealuse veebisaidi suhtes kohaldatava privaatsusavaldusega.

Teie isikut tuvastava teabe kontrollimine

Võite piirata oma isiklike andmete kogumist või kasutamist järgmistel viisidel:

  • Kui olete varem nõustunud meiega kasutama oma isiklikke andmeid otseturunduse eesmärkidel, võite oma meelt igal ajal muuta, saates meile e-kirja aadressil
  • Võite igal ajal loobuda meie e-posti uudiskirja (või e-posti seeria) tellimisest, klõpsates vastava e-posti allservas oleval lingil.
  • Kui soovite reklaamide isikupärastamiseks küpsiste või pikslite abil oma nõusoleku meie andmete kogumise, salvestamise ja kasutamise eeskirjade kohta tagasi võtta, võite kohe eespool kirjeldatud viisil loobuda.
  • Me ei müü, levita ega rendi teie isikuandmeid kolmandatele isikutele, kui meil pole selleks teie luba või kui seadus seda nõuab.
  • Võite taotleda oma isikut tuvastava teabe kustutamist või allalaadimist (s.o andmete eksport).

Võite küsida üksikasju isikuandmete kohta, mida me teie kohta vastavalt andmekaitseseadusele 1998 omame. Kui soovite enda valduses oleva teabe koopiat, täitke palun meie kontaktivorm või saatke meile aadressil om.

Kui arvate, et mis tahes teave, mida me teile hoiame, on vale, puudulik või rikub teie privaatsusõigusi või teil on muid taotlusi või õigusi, mida soovite asjakohaste andmekaitseseaduste alusel kasutada seoses teie isikuandmetega, võtke palun ühendust või saatke meile e-kiri . Mõne taotlusega saab viivitamata hakkama, sõltuvalt asja olemusest.

Mõnel juhul peame võib-olla küsima teilt konkreetset teavet, mis aitab meil kinnitada teie isikut ja tagada teie õigus pääseda juurde teie isikuandmetele (või kasutada mis tahes muid õigusi). See on turvameede tagamaks, et isikuandmeid ei avaldata kellelegi, kellel pole õigust neid saada. Samuti võime teiega ühendust võtta, et küsida lisateavet teie vastuse kiirendamise taotluse kohta. Püüame mõistliku aja jooksul vastata kõigile õigustatud taotlustele. Mõnikord võib see võtta kauem aega, kui võite arvata, kui teie taotlus on eriti keeruline või olete esitanud mitu taotlust. Sellisel juhul teavitame teid ja hoiame teid kursis.

Andmete säilitamine

Säilitame teie isikuandmeid ainult nii kaua, kui see on vajalik nende eesmärkide täitmiseks, milleks neid kogusime, sealhulgas teiega sõlmitud lepingu täitmiseks ning mis tahes juriidiliste, raamatupidamis- või aruandlusnõuete täitmiseks.

Isikuandmete sobiva säilitamisperioodi määramiseks arvestame isikuandmete hulka, olemust ja tundlikkust, teie isikuandmete loata kasutamisest või avaldamisest tulenevat võimalikku kahju, eesmärke, milleks teie isikuandmeid töötleme ja kas saame need eesmärgid saavutada muude vahendite ja kohaldatavate juriidiliste nõuete kaudu.

California ei jälgi avalikustamist ja õigusi

A. Ärge jälgige signaale.

kuidas saada Windows 10 jaoks tasuta tootevõtit

Vastavalt California tarbijate privaatsuse seadusele (CCPA) avaldame käesolevaga, et me ei reageeri praegu brauserite või muude kolmandate osapoolte allikate väljastatud signaalidele 'ei jälgi'.

B. Me ei jaga teie isikuandmeid kolmandate isikutega, et nad saaksid ilma teie nõusolekuta otse oma tooteid turustada.

C. California kustutuskummide seadus.

Kui olete alla 18-aastane füüsiline isik ja olete meile mingil viisil edastanud isiklikke andmeid või sisu, on teil õigus nõuda selle teabe kustutamist vastavalt California kustutuskummide seadusele. Sellise taotluse esitamiseks võtke meiega ühendust aadressil

Toimetaja Valik


Pilvede võrdlus: AWS vs Azure vs Google Cloud

Abikeskus


Pilvede võrdlus: AWS vs Azure vs Google Cloud

Täna peab pilvandmetöötlus olema ja iga ettevõtte küsimus on, milline pakkuja valida. Siin on AWS vs Azure vs Google Cloud võrdlus.

Loe Edasi
Excel: NPER-funktsiooni kasutamine Excelis

Abikeskus


Excel: NPER-funktsiooni kasutamine Excelis

Eksperdiks saamiseks peate teadma, et õppida ja rohkem teada. Selles artiklis saate teada funktsiooni NPER süntaks ja kasutamine Microsoft Excelis.

Loe Edasi